Hoe wij werken

Zaken doen met RHT bouw is duidelijk en transparant:

* U neem contact met ons op. Dit kan het makkelijkste door te bellen (06-3893-5253) of een email te sturen. We maken een afspraak waar en wanneer u wilt. Dus op locatie of bij ons op het bedrijf, zo wel overdag als ’s avonds.

*In kaart brengen van uw wensen:

Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen naar voren brengen en zullen we de beste aanpak zoeken voor het realiseren van uw wensen. Heeft u (ver)bouwplannen waar nog tekeningen en/of vergunningen voor verkregen moeten worden kunnen we u hierin begeleiden. Na het in kaart brengen van de opdracht zullen wij, indien u dit wenst, een heldere offerte voor u verzorgen. Bij ons is dat niet één of andere spetterende aanbieding waar tijdens de bouw nog een grote hoeveelheid meerwerk (en dus ook meerkosten) uit voortvloeit, maar een duidelijke opsomming van alle te verrichte werkzaamheden voor de realisatie van uw opdracht met een duidelijk en eerlijk offertebedrag.

* Uitvoeren van de werkzaamheden:

Na het akkoord gaan met de overeenkomst zullen wij zorg dragen voor een perfecte uitvoering. Het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit, netheid tijdens het bouwproces en een goede communicatie zijn aspecten die u van ons mag verwachten.

 En na het afronden van de werkzaamheden hopen wij u tot onze tevreden klanten te mogen rekenen. Mocht die niet volledig het geval zijn kunt u altijd een beroep op ons doen. U heeft tenslotte een jaar garantie op het geleverde werk. En mochten we er samen niet uitkomen kunt u altijd een beroep doen op een onafhankelijke Geschillencommissie. Deze service is verbonden aan ons keurmerk.